Puhelin

010 470 8866

8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä.

Apteekkari

Lippe Keskinen
lippe.keskinen@
jamsanapteekki.fi

Oletko farmaseutti?
Tai tunnetko jonkun farmaseutin?
Täällä Jämsän apteekilla olisi töitä tarjolla.

Ollaan parikymmenpäinen herkästi hymyilevä työyhteisö (kuva todisteena) ja meillä on parhaat asiakkaat. Toimimme muutama vuosi sitten rakennetuissa nykyaikaisissa tiloissa ja meillä on vahva eteenpäin menemisen ja kehittymisen meininki, siitä kertoo esimerkiksi Terveyspiste, josta löytyy niin sairaanhoitajan, kosmetologin kuin jalkojenhoitajankin palvelut. Asiakkaita meillä käy suurinpiirtein kuutisensataa per päivä, eli tylsistyä täällä ei ehdi.

Mukavan työyhteisön, nykyaikaisten tilojen ja mukavan asiakaskunnan lisäksi meillä on tarjota sinulle päivittäin maittava ja monipuolinen lounas, apteekkiemäntämme rakkauvella valmistamana, tottakai.

Olemme joustavia erilaisten työsuhteiden suhteen – olit sitten kiinnostunut kokopäiväisestä, osa-aikaisesta tai määräaikaisesta työsuhteesta. Kerro meille toiveistasi ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun. Pyrimme ja pystymme toteuttamaan monenlaisia työvuorotoiveita.

Jos ja kun olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, laita avoin hakemus osoitteeseen lippe.keskinen@jamsanapteekki.fi. Jos taas haluat kuulla työntekijän näkökulmaa, voit soittaa apteekille 010 470 8866 ja kysyä puhelimeen vastaavalta henkilöltä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Ja mikäli Jämsä ei ole sinulle tuttu, olet varmaan kuullut Himoksesta ja sen laskettelurinteistä, liikuntatapahtumista sekä kesän festareista. Himos sijaitsee Jämsässä ja tuo mukavasti väriä ja eloa myös tänne apteekin arkeen.

Mitä muuta hyvää Jämsässä on?

Jämsä on kompakti – kaikki palvelut ovat lähekkäin, helposti saavutettavissa, eikä maksullisia parkkipaikkoja tunneta.

Jämsästä on helppo ja nopea päästä pois – junat kulkee, isot kaupungit, kuten Tampere, Jyväskylä ja Lahti ovat helposti ja nopeasti saavutettavissa, eikä PK-seudullekaan mene kuin pari tuntia.

Jämsässä olet luonnossa – Jämsänjoki, Päijänne, Isojärven kansallispuisto ja Himos tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja luontoretkeilyyn.

Jämsässä on edullista asua – asuntojen hintataso on isoihin kaupunkeihin verrattuna varsin kohtuullinen ja tarjonta on monipuolista.

Kiteytettynä siis:
”Jämsässä on kaikki mitä tarvii, ei mitään ylimääräistä.”
farmaseutti-Sanna, 28 v.

 

Hae meille töihin

1
Haen
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder