Laboratoriotutkimukset

Ajanvaraus ja hinnasto Synlabin sivuilla.
Valitse toimipaikaksi ”SYNLAB Jämsä, Siltakatu 10” varataksesi ajan toimipisteeseemme.
https://www.synlab.fi/

Kasvohoidot

Kasvohoitomme tehdään herkälle iholle sopivilla, laadukkailla Avene-tuotteilla.

Peruskasvohoito 75 min,  85 €
sis. alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, päätösvoide, silmänympärysvoide

Erikoiskasvohoito 90 min,  100 €
sis. alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, UÄ-laitteella imeytys, hieronta, naamio, päätösvoide, silmänympärysvoide

Kasvohieronta 45 min, 60 €
sis. alkupuhdistus, kevyt kuorinta, kasvojen, decolten ja niska-hartiaseudun hieronta, päätösvoide, silmänympärysvoide

Nuoren ihon kasvohoito 55 min, 55 €
sis. alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, päätösvoide. Kotihoidon ohjaus ja neuvonta, sekä tuotesuositukset.

Kulmien siistiminen ja sävy 20 min,   20 €

Kulmat & Ripset 30 min, 30 €

Jalkahoidot

Kynsien leikkaus 30 min, 35 €
Lyhyt jalkakylpy, kynsien leikkaaminen

Perusjalkahoito 60 min, 60 €
Jalkakylpy, kynsien leikkaus, kynsinauhojen siistiminen, kevyiden kovettumien poisto, lyhyt hieronta, päätösvoide

Hoidollinen jalkahoito 90 min, 90 €
Jalkakylpy, kynsien leikkaus, kynsinauhojen siistiminen, kovettumien, syylien ja känsien poisto, lyhyt hieronta, päätösvoide

Pitkä jalkahieronta 50 min, 60 €
Rentouttava jalkakylpy ja hieronta polviin asti, päätösvoide

Blomdahl korvakorut ja Ear Piercing -menetelmä

Blomdahl Feelgood Jewellery trendikkäät sekä ajattomat korvakorumallit ovat kaunis, laadukas ja täysin allergiaystävällinen valinta. 

Blomdahl ihoystävälliset korut ovat kehitetty ja valmistettu vastuullisesti Ruotsissa yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, valvotuissa olosuhteissa. Kaikissa korumalleissa ne korun osat, jotka ovat kosketuksissa ihoon ovat puhdasta lääketieteellistä titaania tai muovia. Näin ollen korut ovat hypoallergeenisia ja sopivat myös kontaktiallergioista kärsiville, päivittäiseen käyttöön.  

Monet Blomdahl-koruja kokeilleet allergikot ovat todenneet voivansa taas käyttää koruja ilman ongelmia. Korut toimitetaan hygieenisessä ja sinetöidyssä Clean Pack -rasiassa, joten tiedät, että olet varmasti korun ensimmäinen käyttäjä. Voit käyttää rasiaa myös korujen säilytykseen. 

Blomdahl Ear Piercing -menetelmä: 
Blomdahlin lääketieteellinen korvien rei’itys tehdään steriileillä kertakäyttötuotteilla ja sairaanhoidosta tutulla modernilla ja aseptisella tekniikalla. 

Blomdahl suojelee sekä kuluttajia että ammattilaisia korvien rei’ittämiseen ja rei’ityskorvakoruihin liittyviltä terveysriskeiltä. Lääketieteelliset näkökulmat huomioidaan aina ensimmäisenä. 

Hinta: 20 €/ yksi reikä, 35 € / kaksi reikää 

Reseptien uusiminen

Välitämme uusimispyynnön sähköisestä reseptistäsi uusimispyyntöjä vastaanottaviin terveydenhuollon yksiköihin. Reseptin uusimispyyntöön vastataan 8 vuorokauden kuluessa. Mikäli ilmoitat matkapuhelinnumerosi uusimispyynnön yhteydessä, tieto uusimispyynnön käsittelystä tulee sinulle tekstiviestinä.

Palvelun hinta 3 €/ hlö / asioimiskerta
(riippumatta uusittavien reseptien määrästä)

Avainasiakkaillemme uusimispyynnön välittäminen on maksutonta.

Lääkkeiden kotiinkuljetus

Kuljetamme puhelimitse tilaamasi lääkkeet kotiisi taajama-alueella korkeintaan 10 km säteellä.

Kotiinkuljetuksen hinnat etäisyyden mukaan:
0-5 km 5 €, pidemmät matkat 5 € + kilometrikorvaus 0,53 €/km

Noutoapteekki

Mikäli olet kinnostunut noutamaan lääkkeesi S-Market Jämsän aulatilassa sijaitsevasta noutolokerikostamme, ota yhteyttä.

Annosjakelupalvelu

Haluatko elää huolettomammin ja antaa ammattilaisten huolehtia lääkkeittesi jakelun? Haluatko järjestää läheisesi lääkehoidon järkevästi ja taloudellisesti?

Lääkkeiden annosjakelupalvelussa saat tabletit ja kapselit jaettuina annospussirullaan 2 viikon erissä. Jokaisessa annospussissa on nimesi, lääkkeiden ottoaika ja lääkkeiden tiedot. Saat myös aina ajan tasalla olevan lääkelistan käyttämistäsi lääkkeistä. Palvelun alussa tehdään lääkityksen tarkistus yhteisvaikutusten ja päällekkäislääkitysten varalta sekä tarkistetaan lääkkeittesi soveltuvuus annosjakeluun. Annosjakelupalvelun avulla voit vähentää lääkitysvirheitä sekä mahdollisesti pienentää lääkekustannuksia, sillä maksat vain käyttämistäsi lääkkeistä, eikä kotiin kerry turhiksi jääneitä lääkepaketteja.

Palvelu sopii kaikenikäisille säännöllistä lääkitystä käyttäville asiakkaille. Erityisesti palvelusta hyötyvät henkilöt, jolla käytössään useita lääkkeitä ja vaikeuksia niiden ottamisessa oikein.

Palvelun hinta 5 €/vko.
Palvelusta on mahdollista saada kela-korvausta tietyin ehdoin.

Schengen-todistus

Tarvitset Schengen-todistuksen, kun matkustat Schengen-maahan ja sinulla on mukana sairautesi hoitoon huumaavia tai pääasiallisesti keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä.

Palvelun hinta 5€/todistus

Lääkejätteiden hävitys

Voit tuoda vanhentuneet tai tarpeettomaksi jääneet lääkkeesi hävitettäväksi apteekkiin.

Lajittele lääkejäte valmiiksi. Poista ulkopakkaus ja reseptilääkkeen ohjelippu ja laita lääkkeet läpinäkyvään pussiin. Palauta voiteet ja nestemäiset lääkkeet alkuperäisessä pakkauksessaan. Lääkejätepussi laitetaan apteekin asiakastilassa olevaan lääkejäteastiaan.

Palauta muista lääkejätteistä erillään jodia (Jodix ja Betadine) sisältävät lääkkeet alkuperäispakkauksissaan, elohopeakuumemittarit, sekä ruiskut ja neulat pakattuna läpäisemättömään muovipulloon tai muuhun tiiviiseen astiaan. Palauta sytostaatit (esim. Trexan, Metoject, syöpälääkkeet) ja rokotteet erillään omissa pakkauksissaan henkilökunnalle.

Kiitos kun suojelet ympäristöä ja tuot lääkejätteet apteekkiin!

Palvelu on maksuton.