Reseptien uusiminen

Välitämme uusimispyynnön sähköisestä reseptistäsi uusimispyyntöjä vastaanottaviin terveydenhuollon yksiköihin. Reseptin uusimispyyntöön vastataan 8 vuorokauden kuluessa. Mikäli ilmoitat matkapuhelinnumerosi uusimispyynnön yhteydessä, tieto uusimispyynnön käsittelystä tulee sinulle tekstiviestinä.

Palvelun hinta 3 €/ hlö / asioimiskerta
(riippumatta uusittavien reseptien määrästä)

Avainasiakkaillemme uusimispyynnön välittäminen on maksutonta.

Lääkkeiden kotiinkuljetus

Kuljetamme puhelimitse tilaamasi lääkkeet kotiisi taajama-alueella.  Pidemmät matkat sovitaan erikseen.

Kotiinkuljetuksen hinnat etäisyyden mukaan:
0-5 km 5 €, pidemmät matkat 5€ + kilometrikorvaus 0,53€/km

Verkkoapteekistamme voit tilata reseptilääkkeet ja muut tuotteet koko Suomen alueelle. Nouto Postin tai matkahuollon toimipisteistä alk. 4,50 €. Postin kotipaketti 9,90 €. www.verkkosivuapteekki.fi

Annosjakelupalvelu

Haluatko elää huolettomammin ja antaa ammattilaisten huolehtia lääkkeittesi jakelun? Haluatko järjestää läheisesi lääkehoidon järkevästi ja taloudellisesti?

Lääkkeiden annosjakelupalvelussa saat tabletit ja kapselit jaettuina annospussirullaan 2 viikon erissä. Jokaisessa annospussissa on nimesi, lääkkeiden ottoaika ja lääkkeiden tiedot. Saat myös aina ajan tasalla olevan lääkelistan käyttämistäsi lääkkeistä. Palvelun alussa tehdään lääkityksen tarkistus yhteisvaikutusten ja päällekkäislääkitysten varalta sekä tarkistetaan lääkkeittesi soveltuvuus annosjakeluun. Annosjakelupalvelun avulla voit vähentää lääkitysvirheitä sekä mahdollisesti pienentää lääkekustannuksia, sillä maksat vain käyttämistäsi lääkkeistä, eikä kotiin kerry turhiksi jääneitä lääkepaketteja.

Palvelu sopii kaikenikäisille säännöllistä lääkitystä käyttäville asiakkaille. Erityisesti palvelusta hyötyvät henkilöt, jolla käytössään useita lääkkeitä ja vaikeuksia niiden ottamisessa oikein.

Palvelun hinta 8,50 €/vko.
Palvelusta on mahdollista saada kela-korvausta tietyin ehdoin.

Schengen-todistus

Tarvitset Schengen-todistuksen, kun matkustat Schengen-maahan ja sinulla on mukana sairautesi hoitoon huumaavia tai pääasiallisesti keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä.

Palvelun hinta 5€/todistus

Lääkejätteiden hävitys

Voit tuoda vanhentuneet tai tarpeettomaksi jääneet lääkkeesi hävitettäväksi apteekkiin.

Lajittele lääkejäte valmiiksi. Poista ulkopakkaus ja reseptilääkkeen ohjelippu ja laita lääkkeet läpinäkyvään pussiin. Palauta voiteet ja nestemäiset lääkkeet alkuperäisessä pakkauksessaan. Lääkejätepussi laitetaan apteekin asiakastilassa olevaan lääkejäteastiaan.

Palauta muista lääkejätteistä erillään jodia (Jodix ja Betadine) sisältävät lääkkeet alkuperäispakkauksissaan, elohopeakuumemittarit, sekä ruiskut ja neulat pakattuna läpäisemättömään muovipulloon tai muuhun tiiviiseen astiaan. Palauta sytostaatit (esim. Trexan, Metoject, syöpälääkkeet) ja rokotteet erillään omissa pakkauksissaan henkilökunnalle.

Kiitos kun suojelet ympäristöä ja tuot lääkejätteet apteekkiin!

Palvelu on maksuton.